درباره ما
مقدمه:
باغبانی یکی از بخشهای مهم اقتصادی در ایران بوده که در حال حاضر با چالشهای زیادی مواجه است. پرداختن به صادرات مناسبترین راه عبور از این مشکلات بوده و برایناساس توسعه صادرات عامل مهمی برای توسعه اقتصادی محسوب میگردد علاوهبرآن فرآوری و صنایع تبدیلی محصولات باغی میتواند شرایط درآمدی مطلوبی را برای تولیدکنندگان فراهم نماید. کشور ما مزیتهای فراوانی بهخصوص در زمینه محصولات باغی مانند پسته، خرما، زردآلو، گردو، کشمش، انجیر، بادام داشته که میتواند برای صادرات موردتوجه قرار گیرد. مطمئناً با اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی، آینده روشنی در اقتصادی نمودن و صادرات محصولات باغی خواهیم داشت.
سیمای اتحادیه سراسری تعاونیهای کشاورزی باغداران ایران:
این تشکل در راستای بالابردن سطح زندگی اعضاء و تولید بهینهی محصولات باغی و با رعایت اهداف توسعه کشاورزی مطابق با موازین تشکلهای تعاونی با شماره ثبت 391194 با سرمایه اولیه 50.000.000 ریال و در تاریخ 1389/09/15 به ثبت رسید که با سرمایهگذاری 18 سهامدار (اتحادیه و تعاونیهای استانی) و عضویت 101 شرکت تعاونی در سطح شهرستان و استانهای کشور تشکیل و فعالیت مینماید.
فعالیتهای عمده اتحادیه:
1- برنامه ریزی و سیاست گذاری بهمنظور ارتقاء سطح همکاریهای علمی با مجامع علمی باغبانی.
2- ایجاد ارتباط لازم با مؤسسات تحقیقاتی، نهادها و شرکتهای داخلی و خارجی بهمنظور همکاری در زمینه افزایش کیفیت و کمیت محصولات باغی تولیدی کشور.
3- خریدوفروش انواع محصولات باغی در سراسر کشور.
4- همکاری و مشارکت با سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در جهت خرید، ذخیره سازی و تنظیم بازار میوه شب عید.
5- خرید و توزیع نهاده های باغبانی (سم، کود، نهال و غیره) در بین اعضای اتحادیه و افراد غیرعضو.
6- مشارکت در خرید و واگذاری تجهیزات، ماشینآلات باغبانی و صنایع سورت و بسته بندی.
7- آموزش مستمر باغداران در تمامی زمینه های کاشت، داشت، برداشت و پس از برداشت محصول.
اهداف کوتاهمدت اتحادیه:
1- ورود به بازار خریدوفروش محصولات باغی با هدف کنترل قیمت، حذف واسطه و نهایتاً افزایش سود باغدار.
2- راه اندازی واحدهای مکانیزاسیون باغی در استانهای مختلف کشور.
3- کمک به کاهش ضایعات محصولات باغی از طریق جمع آوری، سورت، بسته بندی و همچنین افزایش تولید در صنایع جانبی مانند آبمیوه، چیپس میوه و غیره.
4- راه اندازی فروشگاههای عرضه مستقیم محصولات باغی.
5- راه اندازی فروشگاه های عرضه مستقیم محصولات سالم و ارگانیک با برند اتحادیه سراسری تعاونیهای کشاورزی باغداران ایران در تهران و شهرستانها.
6- آموزش مستمر باغداران با هدف افزایش کمیت و بهبود کیفیت محصولات باغی تولیدی ایشان.
7- معرفی هرچه بیشتر اتحادیه و توانمندی های آن در حمایت از اعضای خود، به سایر باغداران و افزایش تعداد باغداران تحت پوشش اتحادیه.
اهداف بلندمدت اتحادیه:
1. مشارکت در تحقق سیاستها و برنامه های اقتصاد مقاومتی.
2. بهرهگیری از ظرفیتهای اشتغالزایی در بخش باغبانی.
3. تقویت اقتصاد تولید و افزایش قدرت رقابت اقتصادی محصولات باغی کشور در بازارهای جهانی.
4. بهرهگیری از قابلیتها و ظرفیتهای تولید محصولات باغی.
5. پیگیری اجرای برنامههای آموزشی، ترویجی.
6. استقرار نظام علمی تولید محصولات.
7. افزایش بهرهوری از منابع و عوامل تولید و کاهش ضایعات.
8. همکاری در اصلاح و توسعه باغات.
9. توسعه صادرات محصولات باغی.
10. بهبود کیفیت و بستهبندی محصولات باغبانی با تأکید بر ارتقاء سطح سلامت و ایمنی محصولات.
11. توسعه کشت ارگانیک محصولات باغی.
12. توسعه کشت و فرآوری گیاهان دارویی.
13. طرح مطالعات جامع باغبانی.
14. توسعه و ساماندهی گلخانه ها و احداث مجتمعهای گلخانه ای.
فصل دوم: موضوع و حدود عملیات
ماده 5- موضوع و حدود عملیات اتحادیه عبارت است از:
1- بالابردن سطح زندگی اعضای اتحادیه، تولید محصولات زراعی و باغی با رعایت اهداف توسعه کشاورزی و موازین تعاونی و از طریق بهرهبرداری جمعی و گسترده اراضی ملکی و یا استیجاری با انجام عملیات زیر:
2- سورت و بستهبندی محصولات کشاورزی اعم از زراعی و باغی
3- تولید و فرآوری محصولات تولیدی و کشاورزی و ارگانیک
4- فعالیت در زمینه منابع غذایی و امور مربوط به آن
5- انجام عملیات زیربنایی کشاورزی اعم از تسطیح اراضی و قطعهبندیهای فنی، اقتصادی اراضی در اختیار اتحادیه و احداث راههای ارتباطی مورد لزوم.
6- حفر چاه عمیق و نیمهعمیق در زمین متعلق به اتحادیه و اعضای اتحادیه بهمنظور تأمین آب کشاورزی و غیرکشاورزی با رعایت قانون ((ملی شدن منابع آب)) و نگهداری و بهرهبرداری چاه و قنوات و سایر تأسیسات آبرسانی.
7- تهیه و تدارک و یا تولید مواد و وسایل مورد احتیاج حرفهای اعضا از قبیل ماشینآلات و ابزار و ادوات کشاورزی و باغی و وسایل حملونقل جمعی اعضا و محصولات تولیدی آن.
8- انجام عملیات جمعآوری، نگهداری، تبدیل، طبقهبندی، بستهبندی، حملونقل، بازاریابی و فروش محصولات کشاورزی و باغی اعضا. (محصول اعضا و کشاورزان غیرعضو)
9- ایجاد واحدهای کشاورزی اعم از واحدهای زراعی، باغی و تأسیسات بهداشتی، بهداری، آموزشی، انبار و دفتر کار و تأسیسات موردنیاز و مرتبط با فعالیت اتحادیه جهت بهرهبرداری مشترک اعضا.
10- انجام خدمات بهمنظور بهبود امور حرفهای اعضا باتوجهبه نوع و رشته فعالیت اتحادیه.
11- ایجاد کارخانجات صنایع تبدیلی کشاورزی اعم از زراعی و باغی و تأسیسات و تجهیزات بستهبندی، درجهبندی، نگهداری و انبارهای سرد و چندمنظوره و سردخانه جهت نگهداری محصولات کشاورزی با رعایت موازین فنی و قانونی و ایجاد مراکز تعمیرگاهی ماشینآلات کشاورزی و تجهیزات فنی مرتبط با موضوع فعالیت اتحادیه.
12- انجام هرگونه معاملات مجاز جهت تأمین نیازهای اتحادیه با رعایت موضوع عملیات پیشبینیشده در اساسنامه مانند تهیه بذرهای مختلف، نهال، نشاء، کودهای حیوانی و شیمیایی، سموم دفع آفات نباتی و انجام سایر فعالیتهای مرتبط با اهداف اتحادیه.
13- اتحادیه میتواند باتوجهبه نوع فعالیت و در صورت وجود تولیدات با رعایت مقررات و کسب مجوزهای لازم از سازمان مرکزی تعاون روستائی ایران و سایر مراجع ذیربط اقدام به صدور آنها به خارج از کشور و یا نیازمندیهای اتحادیه و اعضاء را از خارج تأمین نماید. همچنین با برگزاری نمایشگاهها و یا شرکت در نمایشگاههای داخلی و بینالمللی، ایجاد دفاتر نمایندگی و شعب در داخل و یا خارج از کشور، بازاریابی و تولیدات خود را عرضه نماید.
14- اتحادیه مکلف است در جهت ارتقاء مهارتهای فنی و شغلی و آشنایی با شیوههای نوین زراعی و باغی اعضاء خود با دستگاهها و مؤسسات ذیربط همکاری نموده و موجبات شرکت آنان را در دورههای آموزشی و تخصصی مربوطه فراهم نماید.
15- تأمین اعتبارات و وامهای موردنیاز اعضاء و تأمین منابع مالی تکمیلی از طریق استقراض و تحصیل اعتبار و قرضالحسنه و استفاده از تسهیلات بانکی وفق عقود معینه.
16- اتحادیه میتواند با تصویب مجمععمومی عادی به عضویت اتحادیه سراسری نظارت و هماهنگی درآید و یا در سایر انواع اتحادیهها مشارکت نماید.
17- اتحادیه میتواند نمایندگی شرکتها و اتحادیههای تعاونی و کلیه بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری، سازمان و مؤسسات و شرکتهای دولتی و غیردولتی را برای عملیات و خدماتی که موردنیاز آنها و یا اتحادیه تعاونی باشد بپذیرد یا برای انجام مقاصد اتحادیه نمایندگی بدهد.
18- در صورت بروز اختلاف بین اتحادیه و سایر شرکتها و اتحادیههای تعاونی، اتحادیه میتواند با تراضی طرف اختلاف موضوع را جهت داوری به سازمان مرکزی تعاون روستائی ایران اعلام نماید در این صورت نظریه سازمان مذکور برای طرفین قطعی و لازم الاجراء است.
19- اتحادیه میتواند سهام سازمان مرکزی تعاون روستائی ایران، بانکها و مؤسسات مالی و اعتباری ایران را خریداری و در سایر شرکتها و اتحادیههای تعاونی تولید کشاورزی و روستائی و مؤسسات تولیدی با موافقت سازمان مرکزی تعاون روستائی ایران سرمایهگذاری کند.
20- اتحادیه میتواند معاملات بازرگانی برای ساکنین غیرعضو در حوزه عمل خود بهاستثنای عملیات اعتباری و تضمینی که مخصوص اعضاء است انجام دهد. ضوابط معاملات با غیرعضو در آییننامه مربوطه که به تصویب مجمععمومی خواهد رسید تعیین میگردد.
21- ایجاد و راهاندازی صندوقهای مالی و اعتباری و نیز عضویت در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی.
22- اتحادیه میتوان عاملیت صندوق بیمه کشاورزی و یا سایر مؤسسات بیمهگر را قبول نمایند و در صورت اخذ مجوز از مراجع قانونی خود نیز بهعنوان یک موسسه بیمه گر جهت بیمه محصولات کشاورزی وارد عمل گردد.
فصل سوم: شرایط عضویت
"اتحادیه، اتحاد استراتژیک کسب و کار ها و مصرف کنندگان ."

تعداد محصولات
45 میلیون

فروشندگان فعال در فروشگاه
2 میلیون

خریداران فعال در فروشگاه
31 میلیون

فروش سالانه
200 میلیون
تیم ما
تهران
09123456789
Tehran@lorada.com
اصفهان
09123456789
Esfahan@lorada.com
تبریز
09123456789
Tabriz@lorada.com